Gratulálunk a nyertes óvodának!

Átadtuk a fődíjat a gyerekeknek!

A Putnoki Soldos Emília Óvoda Buborék csoportja nyerte meg a MAPED ovisoknak szóló rajzpályázatát! A sok kreatív alkotás ugyan megnehezítette a szakmai zsűri dolgát, de végül a fenti óvoda nagycsoportosainak színes, vidám alkotása nyerte el a fődíjat.

A szorgos kezecskék izgatottan várták, hogy birtokba vegyék nyereményüket, mi pedig ennek eleget téve útnak is indultunk, hogy személyesen lepjük meg őket. Egy csillogó szemekkel teli terembe léptünk be, ahol a gyerekek lelkesen rajzoltak, színeztek. Öröm járta át az óvodát, ahogy széles mosollyal az arcukon bontogatták ki a jól megérdemelt nyereményeket, mellyel egyből el is kezdődött az alkotás.

Szeretettel gratulálunk nekik, és bíztatunk minden apró művészt, hogy bátran merjék kifejezni kreativitásukat a MAPED „Infinity” színes ceruzáival!

A pályázat keretein belül meghirdettünk egy közönségszavazást is a Maped Hungary Facebook oldalán, melyre rekord mennyiségű szavazat érkezett. A különdíj győztese a Lurkó Kuckó Központi Óvoda Mikiegér csoportja, akik több, mint 1900 szavazatot gyűjtöttek.

Gratulálunk a nyertes óvodának!
2024.05.28.
Rovat: Tájékoztatók
Összes hír mutatása

Újdonságok a KORES-től!

2024.06.13.
Fedezze fel a legújabb KORES termékeket!

Felkészültél a nyárra?

2024.06.07.
Itt az ideje, hogy felkészüljünk az Avatarral a nyári kalandokra!

A fejnek is kell támaszték!

2024.06.07.
Az ergonomikus irodaszékek hozzánk igazodnak

Megérkeztek az új MAPED PICNIK termoszok!

2024.06.05.
Új dizájn, változatlan minőség!

Praktikus és professzionális

2024.06.04.
DURABLE megoldások karnyújtásnyira
Ez a böngésző már
nem támogatott.
Ön az Internet Explorer egy korábbi, elavult verzióját használja. Az oldal megtekintéséhez kérjük, töltse le valamelyik korszerű böngészőt az alábbiak közül. Megértését köszönjük!
Google Chrome

A legnépszerűbb böngésző.

Letöltés
Mozilla Firefox

Gyors és biztonságos.

Letöltés
Microsoft Edge

Az Internet Explorer utódja.

Letöltés
Értem, tovább megyek