Készüljünk fel a nyárra!

Itt az ideje, hogy felkészüljünk az AVATARRAL a nyári kalandokra!

Véget ért a kellemes tavasz, magunk mögött hagytuk a borús időt is. A napsugarak már előbújtak a felhők mögül, és itt az ideje, hogy felkészüljünk a jó időre. Sokan az aktuális nyaralásukat tervezgetik, vagy már megtervezték és csak az utazás pillanatát várják, de vannak, akik csak belevetik magukat a nyárba.

Mindegy, hogy bőrönddel vagy kisebb táskával utazunk, érdemes összeírni, hogy mi az, amit magunkkal viszünk. Egy kis jegyzetfüzetbe, papírlapra, vagy akár telefonba, hogy ne felejtsük el a legfontosabb dolgokat, amelyek szükségesek a nyaraláshoz. Sok esetben csak az utolsó pillanatban gondolunk rá, hogy nem érdemes otthon felejteni a napszemüveget sem, hiszen akár vízparti nyaralást, akár városnézést tervezünk, kellemetlenséget okozhat egész nap hunyorogni.

Az sem mindegy, hogy milyen napszemüveget viszünk magunkkal, hiszen millió típusú és kinézetű található meg a piacon. Érdemes azonban nem csak a divatra, hanem a funkciókra is gondolni, hogy tényleges védelmet biztosítsunk szemünknek a káros UV sugarak ellen.

Az AVATAR speciális, polikarbonát lencséi teljes védelmet nyújtanak, anélkül, hogy a megfelelő látási viszonyokat nagy mértékben változtatnák, így tökéletes társunk lehet a vízparton, autóvezetés, túrázás vagy városnézés közben is.

Miért érdemes az AVATAR napszemüveget választani? Nem csak dizájnos, de 100 % UV-védelmet biztosítanak, ultrakönnyú, formatervezett keretek biztonságban tartják a lencséket, és a rugalmas gumi szárvégegnek és orrpapucsnak köszönhetően, egész napra kényelmes viseletet biztosítanak.

Készüljünk fel a nyárra!
2024.06.07.
Rovat: Aktuális híreink
Összes hír mutatása

Fedezze fel az APLI újdonságait!

2024.07.10.
Különlegességek az APLI-tól!

Kreatív ötletek gyerekeknek!

2024.07.08.
Kézzel készített pörgetős füzet a STAEDTLER-től.

Ismerje meg Barbie csodálatos világát!

2024.07.04.
Alkotás MAPED termékekkel Kicsomi módra

Érezd magad otthon, az irodában is!

2024.07.03.
Fontos, hogy a megfelelő kényelmet a munkánk során is kialakítsuk!

Újdonságok a WEDO-tól!

2024.07.03.
Egyedi WEDO termékek!
Ez a böngésző már
nem támogatott.
Ön az Internet Explorer egy korábbi, elavult verzióját használja. Az oldal megtekintéséhez kérjük, töltse le valamelyik korszerű böngészőt az alábbiak közül. Megértését köszönjük!
Google Chrome

A legnépszerűbb böngésző.

Letöltés
Mozilla Firefox

Gyors és biztonságos.

Letöltés
Microsoft Edge

Az Internet Explorer utódja.

Letöltés
Értem, tovább megyek