Megérkeztek az új STAEDTLER „Pigment Arts” termékek!

Innováció az élénk színekért és rendkívüli fényállóságért!

Tegyük ragyogóvá a műalkotásokat!

Ha gyönyörű mintákat szeretne készíteni – például színes madarakat vagy egzotikus növényeket különösen intenzív színben – akkor a STAEDTLER új „Pigment Arts” ecset- és rostirón családját az egyedülálló, szabadalmaztatott Multi Ink technológiájú tintával Önnek találták ki!

A termékek ideálisak a kreativitást kedvelő kezdők és a professzionális felhasználók számára egyaránt, akik szeretik kombinálni a különböző anyagokat és festési technikákat, legyen szó kalligráfiáról, rajzokról, illusztrációkról vagy éppen festésről. Az irónok innovatív közös jellemzője Multi Ink tinta. A STAEDTLER által újonnan kifejlesztett prémium tinta egyesíti a festékalapú és a pigmentált tinta előnyeit, így garantálva az élénk színeket rendkívüli fényállósággal a hosszan tartó eredményekért.

A Multi Ink tinta színtartó, vízálló, a legtöbb felületen gyorsan szárad, és száradás után – elkenődés nélkül – átfesthető. A tolltest külső részei (szár, védő és végsapka) 97 százalékban újrahasznosított műanyagból készülnek. Az új termékcsalád csomagolása intenzív színkontrasztjaival hívja fel magára a figyelmet, így rögtön megragadja a tekintetet.

Ecsetirónok sokrétű projektekhez

Legyen szó kézírásos betűvetésről, kalligráfiáról vagy árnyékolási technikáról, a „Pigment Arts” termékcsalád új ecsetirónjai igazodnak a különböző felhasználási területekhez és eltérő elvárásokhoz. A „Pigment Brush 371” ecsetirónok közepes erősségű ecsetheggyel rendelkeznek, ami rugalmas, de stabil, ezért különösen könnyen irányítható. A legtöbb felületen gyorsan száradó, vízálló tintával rendelkező tollak 12 és 24 darabos kiszerelésben érhetők el, így teljes színélményt kínálnak.

Kalligráfusoknak és azoknak, akik szeretnek rajzolni

Az új STAEDTLER termékcsalád többi termékét is kiváló minőség és színintenzitás jellemzi. A „Kalligrafikus rostirón készlet” hegye kb. 2,0 mm. Betűvetéshez és kalligráfiához finom és széles vonalakat egyaránt írhatunk segítségükkel. A készletben tizenkét élénk szín kapott helyet.

Valósághű árnyékhatások

A „Pigment 372” ecsetirón készlet kiválóan alkalmazható árnyékoláshoz. Ecsetvége puhább, mint a „Pigment Brush” irónoké, ami lehetővé teszi a vonalszélesség egyszerű variálását, miközben a hegy megőrzi stabil formáját. A szürke és a fekete hat árnyalata ideális az árnyékeffektusokhoz, amelyek bármilyen motívumnak pluszt adnak.

Intenzív fekete

Ha még erősebb, határozottabb megjelenést szeretne adni rajzainak, használja a „Pigment Pen 376” rostirónt! Kerek hegye és a körülbelül 1,0 mm-es vonalvastagsága éles körvonalak megrajzolását teszi lehetővé. Az innovatív tintatechnológiának és a legtöbb felületen történő gyors száradásnak köszönhetően elkenődés nélkül átfesthetők a megszáradt rajzok.

Megérkeztek az új STAEDTLER „Pigment Arts” termékek!
2023.05.26.
Rovat: Termékismertetők
Összes hír mutatása

Megújult a COOL zsírkréta!

MA, 11:00
Megújult külső, változatlan belső értékek

Útinapló a STAEDTLER-től

2023.06.07.
Élje át újra a nyaralás legszebb pillanatait!

FLÓRASZEPT Botanitech

2023.06.06.
Új, klórmentes FLÓRASZEPT termékcsalád

Szószozz és nyerj!

2023.06.02.
Ismét közeleg a grillszezon!

Induljon vidáman a tanév!

2023.06.01.
Iskolatölcsér a STAEDTLER-től
Ez a böngésző már
nem támogatott.
Ön az Internet Explorer egy korábbi, elavult verzióját használja. Az oldal megtekintéséhez kérjük, töltse le valamelyik korszerű böngészőt az alábbiak közül. Megértését köszönjük!
Google Chrome

A legnépszerűbb böngésző.

Letöltés
Mozilla Firefox

Gyors és biztonságos.

Letöltés
Microsoft Edge

Az Internet Explorer utódja.

Letöltés
Értem, tovább megyek