Az újrahasznosított is lehet pihe-puha!

Bemutatkoznak a TORK natúr mosdóhigiéniai termékei

A minőség új színt kapott! Az új TORK natúr mosdóhigiéniai termékekkel, a márka puha és egyben hatékony kéztörlőkkel és WC-papírokkal bővül, amelyek 100%-ban újrahasznosított rostokból készülnek. A minőség és a fenntarthatóság már nem zárja ki egymást: A TORK natúr termékek nagyszerű vendégélményt nyújtanak, miközben javítják a fenntartható higiéniai gazdálkodást.

A múltban nem örvendtek nagy népszerűségnek az újrahasznosított, barna papírtörlők és WC-papírok, mert nem túl nedvszívóak, érdesek a bőrön és rossz minőségűek voltak. Az új TORK natúr termékcsalád esetében a professzionális higiéniai szakemberek a durvát puhává változtatták, és új színt adtak a kiváló minőségnek - puha és hatékony kéztörlőkkel és WC-papírral, melyek ugyanolyan magas minőségűek, mint a hasonló Advanced termékek. 

Az emberek ma már tudatosabbak, és nagyra értékelik a fenntartható megoldásokat. Egy felhasználói felmérés* szerint az irodai dolgozók 85%-a szívesen használna natúr színű toalettpapírt az irodában, amennyiben a minősége megegyezik a megszokottal. 

 

A TORK új papírtermékei 100%-ban újrahasznosított rostokból készülnek, ezen belül 30-50% használt hullámkartonból, például kartondobozból származó rostot tartalmaznak, ennek köszönhetik világosbarna színüket. A termékek FSC® és EU ökocímke tanúsítványokkal rendelkeznek.

Minden TORK natúr töltőanyag kompatibilis a meglévő TORK adagolórendszerekkel, ráadásul az összes TORK natúr színű kéztörlő használható a TORK PaperCircle® újrahasznosító szolgáltatással is, ami legalább 40%-kal csökkenti a papír kéztörlők szén-dioxid kibocsátását.

A TORK natúr mosdóhigiéniai termékcsalád nagyszerű választás mindazoknak, akik ragaszkodnak a minőséghez, ugyanakkor szeretnék megmutatni környezetvédelmi elkötelezettségüket!

*Irodai dolgozók és étterembe járók körében az Egyesült Királyság, Németország és Franciaország területén 2022 áprilisában végzett felhasználói felmérés.

Az újrahasznosított is lehet pihe-puha!
2024.04.02.
Rovat: Termékismertetők
Összes hír mutatása

Megjelent a STAEDTLER „Design Journey” katalógus!

2024.05.24.
Örömmel mutatjuk be legújabb kiadványunkat!

Váljon izgalmasabbá a tanulás!

2024.05.23.
Megérkezett a MAPED BARBIE kollekció!

COOL by Victoria: Az állatvilág csodái

2024.05.23.
Rajzpályázat óvodások és alsó tagozatos iskolások számára

Gratulálunk a nyertes óvodának!

2024.05.22.
Megvan a fődíj nyertese, és elindult a közönségszavazás!

Kreatívan Barbie-val!

2024.05.22.
Barbie gondoskodik a gyerekek kreativitásának fejlesztéséről!
Ez a böngésző már
nem támogatott.
Ön az Internet Explorer egy korábbi, elavult verzióját használja. Az oldal megtekintéséhez kérjük, töltse le valamelyik korszerű böngészőt az alábbiak közül. Megértését köszönjük!
Google Chrome

A legnépszerűbb böngésző.

Letöltés
Mozilla Firefox

Gyors és biztonságos.

Letöltés
Microsoft Edge

Az Internet Explorer utódja.

Letöltés
Értem, tovább megyek