Kreatívan Barbie-val!

Barbie gondoskodik a gyerekek kreativitásának fejlesztéséről!

A MAPED CREATIV idei szórakoztató újdonságai között köszönhetjük Barbie-t!

A díszdobozban tündöklő mozaikos képkészítővel 4 db színes Barbie-s képet kelthetünk életre. A 8 ív EVA hab öntapadós matrica közül a csillogósat felragasztva, Barbie ragyoghat!

A már jól ismert „Imagine Style” minőséget képviseli a Barbie kiadású karkötőkészítő készlet, mellyel 16 szebbnél szebb, fonott vagy gyöngyös, egyszínű vagy színes karkötő készíthető. Ezzel a szuper kiegészítővel te lehetsz a legdivatosabb a suliban!

A könnyen elsajátítható akvarell technika gyorsan a gyerekek kedvencévé válik, hiszen fejleszti a fantáziát, a kreativitást, a figyelmet és a finommotorikát. A poszterhatás elérésében a 3 fémes hatású illusztráció, valamint az akvarell színes ceruzák nyújtanak segítséget. Az alkotást tökéletessé tehetjük a vízzel tölthető ecsettel, mellyel színátmenet készíthető.

A „Barbie Foil Art” fóliás képkészítő-készlet magában rejt 12 db fémes hatású fóliát, 4 kártyát és 1 segédeszközt az applikáláshoz. Helyezzük a fóliát az öntapadós felületre, majd emeljük fel, és már is megcsodálhatjuk a varázslatos alkotást.

Az ámulatbaejtő „Barbie Scratching” képkarcoló készlet remek kikapcsolódást nyújt. A gyerekek élvezhetik a matricák karcolását fa pálcával, melynek köszönhetően egy csodás holografikus hatás jelenik meg a matricákon. A készlet több, mint 70 matricát tartalmaz, mellyel egyedivé tehetik kulacsukat, füzetüket, amit csak szeretnének, hiszen nem szabhatunk gátat kreativitásuknak.

Kreatívan Barbie-val!
2024.05.22.
Rovat: Termékismertetők
Összes hír mutatása

Újdonságok a KORES-től!

2024.06.13.
Fedezze fel a legújabb KORES termékeket!

Felkészültél a nyárra?

2024.06.07.
Itt az ideje, hogy felkészüljünk az Avatarral a nyári kalandokra!

A fejnek is kell támaszték!

2024.06.07.
Az ergonomikus irodaszékek hozzánk igazodnak

Megérkeztek az új MAPED PICNIK termoszok!

2024.06.05.
Új dizájn, változatlan minőség!

Praktikus és professzionális

2024.06.04.
DURABLE megoldások karnyújtásnyira
Ez a böngésző már
nem támogatott.
Ön az Internet Explorer egy korábbi, elavult verzióját használja. Az oldal megtekintéséhez kérjük, töltse le valamelyik korszerű böngészőt az alábbiak közül. Megértését köszönjük!
Google Chrome

A legnépszerűbb böngésző.

Letöltés
Mozilla Firefox

Gyors és biztonságos.

Letöltés
Microsoft Edge

Az Internet Explorer utódja.

Letöltés
Értem, tovább megyek