Újdonságok a KORES-től!

Fedezze fel a legújabb KORES termékeket!

A jól ismert KORES márka folyamatosan megjelenő újdonságokkal könnyíti meg a mindennapjainkat.

A KORES hibajavítók különböző formákban és alakzatokban kaphatók, felhasználóbarát, kiváló minőségű és kényelmes fogást biztosít.

A KORES „2WAY” jobb és balkezesek számára egyaránt könnyen használható hibajavító roller gumírozott, ergonomikus fogórésszel ellátott, amely kényelmesebbé teszi a termék fogását használója számára. A 8 méter hosszú és 4,2 milliméter szélességű szalag kiváló fedőképességű, és alkalmas bármilyen tinta elfedésére. A hibajavítók divatos neon és pasztell színekben is elérhetőek.

A KORES „Eco K-Marker” család sokoldalú alkoholos, valamint tábla- és flipchart markerei könnyű és kényelmes írást biztosítanak. A markerek két fajta, vágott és kúpos hegykialakításban is elérhetőek. A kúposak vonalvastagsága 3 milliméter, míg a vágotté 1-3 milliméter. Szinte minden felületen, mint például a fémen, fán, papíron, műanyagon, vagy akár üvegen is használható. A 90 %-ban újrahasznosított műanyagból készült markerek vízálló, gyorsan száradó tintája akár 10 napig sem szárad be kupak nélkül. 

Az elegáns fém dobozban kapható, háromszögletű KORES „Kolores Selection” színesceruzák kreativitásra inspirálják használójukat, és ösztönzik a képzelőerőt. Minden korosztály számára, iskolai vagy otthoni használatra egyaránt ideális választás. Az ergonomikus háromszögletű forma kényelmes fogást biztosít, míg a 3 milliméteres puha ceruzahegy megkönnyíti az aprólékos munkát is. A készlet 24 – 50 – 72 különböző színben kapható.

A KORES „Akuarellos Mini” vízfestékkel 12 féle élénk, intenzív színnel kelthetjük életre alkotásainkat. Használata ideális iskolába, vagy otthoni kreatív tevékenységhez. Az egyedi dizájnnak köszönhetően kinyitva palettaként tartható, ami megkönnyíti a festményünk elkészítését. A praktikus fedélben pedig egyedi színeket keverhetünk, hiszen a paletta vízzel könnyedén tisztítható. A pasztell színű készlet egy 25 milliméter vastag ajándék ecsetet is tartalmaz.

Fedezze fel Ön is a KORES újdonságait!

Újdonságok a KORES-től!
2024.06.13.
Rovat: Termékismertetők

Kapcsolódó termékek:

Összes hír mutatása

Fedezze fel az APLI újdonságait!

2024.07.10.
Különlegességek az APLI-tól!

Kreatív ötletek gyerekeknek!

2024.07.08.
Kézzel készített pörgetős füzet a STAEDTLER-től.

Ismerje meg Barbie csodálatos világát!

2024.07.04.
Alkotás MAPED termékekkel Kicsomi módra

Érezd magad otthon, az irodában is!

2024.07.03.
Fontos, hogy a megfelelő kényelmet a munkánk során is kialakítsuk!

Újdonságok a WEDO-tól!

2024.07.03.
Egyedi WEDO termékek!
Ez a böngésző már
nem támogatott.
Ön az Internet Explorer egy korábbi, elavult verzióját használja. Az oldal megtekintéséhez kérjük, töltse le valamelyik korszerű böngészőt az alábbiak közül. Megértését köszönjük!
Google Chrome

A legnépszerűbb böngésző.

Letöltés
Mozilla Firefox

Gyors és biztonságos.

Letöltés
Microsoft Edge

Az Internet Explorer utódja.

Letöltés
Értem, tovább megyek